Om mig

Mitt namn är Moha Frikraft, titulerar mig som
INFLUENCER - SKÅDESPELARE - FÖRFATTARE - FÖRELÄSARE – RULLSTOLSMODELL
-          Din inspiration i vardagen
 
Jag lever med en svår dyskinetisk CP-skada med talsvårigheter utöver dessa har jag neuropsykiatriska diagnoserna ADHD och Autism. Vilket gör mitt liv mer utmanande än majoriteten och gör så att jag får kämpa för mina rättigheter dagligen. Livet är inte lätt och jag gör idag det omöjliga möjligt. Skriver böcker, föreläser, skådespelar och synliggör mitt liv på sociala medier. Idag möter jag värderingar och lever jag med personlig assistans dygnet runt, vilket också är en utmaning i mitt liv.
 
Bakgrund om mig:
"Moha Frikraft föddes på Köpings Lasarett med en svår dyskinetisk CP-skada som fastställd förlossningsskada år 1989. I vuxen ålder fick hon även diagnoserna ADHD och Autism. Läkarna gav henne inte mycket hopp och dom sa att hon varken skulle kunna sitta, prata eller stå.
Hon växte upp och hade redan som liten en envishet och ville vara med i samhället som alla andra. Ständigt mötte hon på patrull och tillsammans med sin mamma valde dom att hitta egna vägar och gjorde allt för att visa att allt går om viljan finns. Att ständigt möta stängda dörrar gjorde att envisheten ökade och viljan att synliggöra mer växte"

 

Jag är ett ansikte för mänskligheten och visa på att olikheter är bra och vi alla behövs i samhället.
I allt jag gör har jag budskap

·       Våga vara dig själv
·       Acceptera livet som det är
·       Synliggöra ”det osynliga”
·       Allt är möjligt

 
Dagligen visar jag att allt är möjligt då jag gör det omöjliga möjligt. Jag har ett genuint intresse för att synliggöra och att visa att allt är möjligt.

Bild: Felicia Margineanu